TOP Instellingsapotheken committeren zich aan de 7 beloftes van een TOP dienstverlening. We doen wat we zeggen. We leren, groeien en ontwikkelen. We staan voor onze dienstverlening, onze instellingen, onze cliënten.

1. Geworteld in de regio

We weten de ins en outs van het regionale zorglandschap en we kennen onze zorgpartners, van klein tot groot. We hebben een landelijk netwerk maar zijn geworteld in de regio. Samen zijn we sterk om de beste zorg te kunnen leveren.

2. Dé expert dichtbij huis

Instellingsfarmacie is een specialisme en wij zijn de experts. Samen hebben we meer dan 120 jaar ervaring. We hebben de kennis en kunde in huis. We hoeven het wiel niet meer uit te vinden. Vindt u zorg dichtbij huis belangrijk dan is TOP uw zorgexpert.

3. (Pro)actief en preventief

Uw instelling is een verlengstuk van onze zorg, we voelen ons onderdeel van uw organisatie. We denken (pro)actief en preventief mee. We geven gevraagd en ongevraagd advies. We kijken verder dan onze neus lang is.

4. Zorgen én ontzorgen

We zorgen voor de 5 juisten en de medicatieveiligheid. We ontzorgen uw zorgprofessionals bij het hele proces van (de organisatie van) distributie van medicatie. Voor nu en voor de toekomst en dragen zo samen een steentje bij aan duurzame zorg.

5. Slagvaardig handelen

Op cruciale momenten kunnen we snel schakelen en slagvaardig handelen. Zodat goed overdachte oplossingen snel ingezet kunnen worden, praktisch zijn én voldoen aan de regels van IGJ.
Korte lijnen, snelle actie; daar zijn we groot mee geworden.

6. Laagdrempelig en bereikbaar

Ons team instellingsfarmacie staat voor u klaar. Overdag én buiten openingstijden als het noodzakelijk is. Onze apothekers en uw artsen hebben directe (telefoon)lijntjes voor de complexere vragen.
Voor spoedleveringen bieden we 24/7 bereikbaarheid.

7. Inspectieproof

We waarborgen en toetsen onze kwaliteit en leggen de lat steeds hoger. We voldoen aan alle regels, richtlijnen, normen en waarden van instellingsfarmacie en thuizorg. Medicatieveiligheid is onze gezamenlijke basispijler, wij zijn uw partner om uw zorgprofessionals hierbij te faciliteren.