Goede zorg lever je samen. Logisch vinden wij. Wij zijn sterk in het samenwerken met andere zorgverleners. We houden van korte lijnen; luisteren, verbinden en ontmoeten. Dat kan, met slimme organisatie en met de wortels in de regio.

Met en bij elkaar

Dichtbij betekent voor ons een bekend gezicht zijn. Voor de cliënten, maar ook voor: de specialisten, zorgverleners en beslissers. Vanuit een open, transparante en actieve houding weten we altijd wat er speelt. We adviseren, gevraagd én ongevraagd. En dat is meer dan belangrijk. Want zo kunnen we sámen zorg verbeteren, elke dag weer.

Top Instellingsapotheek regelt het

Uw instelling moet aan hoge eisen voldoen. Gelukkig maar. Zo biedt u zorg van topkwaliteit. Om te (blijven) voldoen aan wet- en regelgeving van overheid en zorgverzekeraars staat Top Instellingsapotheek u bij. Met onderlinge rapportages en slimme digitale systemen om kennis, ervaringen en inzichten te kunnen delen. Onze systemen zijn ingericht op continu monitoren en slim inspelen op veranderingen. Wij meten en weten. Zo zijn we niet zomaar een apotheek, we zijn uw Top Instellingsapotheek.