Even voorstellen

Even voorstellen:

Service Apotheek Kluis

Service Apotheek Kluis te Geleen mag zich na een succesvolle audit een TOP Instellingsapotheek noemen. We zijn verheugd dat we ook in Limburg vertegenwoordigd zijn.

Een TOP Instellingsapotheek word je niet zomaar, je moet voldoen aan de TOP Kwaliteitsmonitor voor instellingsfarmacie. En dat heeft Caspar Van Thoor en zijn bevlogen team waar gemaakt. De TOP kwaliteit wordt ook opgemerkt door een van de instellingen: ‘Laagdrempelig, direct contact en graag bereid zijn mee te denken; dat kenmerkt de samenwerking met TOP Instellingsapotheek Kluis. Hun oplettendheid, actief en preventief meedenkvermogen, ook bij onze interne processen, heeft al menig verbetering opgeleverd. Het team is oprecht betrokken bij onze instelling’, aldus Melissa, beleidsadviseur van Zuyderland Zorg.